+31 (0) 6 39 880 454
info@beau-yo.nl

Gezichtsbehandelingen

Er wordt bij iedereen een persoonlijke huidanalyse gemaakt waaruit we kunnen concluderen welke productenlijn het beste bij u past. Bij elke behandeling wordt standaard een ampul toegepast.
Voor een optimaal resultaat is het belangrijk om met regelmaat een behandeling te ondergaan, maar ook om thuis met de producten aan de slag te gaan.

LeviSsime behandelingen
Complete 60

Reiniging – dieptereiniging – onzuiverheden verwijderen – massage – masker – dagverzorging.

Bij deze behandeling gaan we samen bekijken wat u belangrijk vind aan uw huid. Er wordt een ampul gebruikt en de massagecrème wordt op maat voor u gemaakt.

Complete the luxe 75

Reiniging – dieptereiniging – onzuiverheden verwijderen – epileren – massage – masker – hoofdhuid massage – dagverzorging

We gaan samen bekijken waar uw huid en u zelf behoefte aan heeft. In de behandeling wordt een ampul verwerkt. De massagecrème wordt op maat voor u gemaakt.

Anti-Age Complete super the luxe 75

Reiniging – dieptereiniging – onzuiverheden verwijderen – epileren – extra ampul – massage – masker – hoofdhuidmassage – dagverzorging

Toegepast met de white diamond producten op basis van witte truffel, of de longevity lijn op basis van stamcelverbetering. Naast de standaard ampul is een maxi ampul inbegrepen inclusief een op maat gemaakte massagecrème.


Sublime super the luxe 90

Zie bovenstaande behandeling. Inclusief een nieuwe generatie antirimpel masker. Namelijk het Longevity sublime masker. Geschikt voor de rijpe huid, voor eind veertigers/50+.

Acne behandeling Gezicht 75

Reiniging – fruitzuurpeeling – onzuiverheden verwijderen – masker – dagverzorging

Gebaseerd met producten voor uw huidtype. Er wordt naast de fruitzuurpeeling nog een ampul toegepast die de vette huid in balans brengt.


Rug 45

Reiniging – fruitzuurpeeling – onzuiverheden verwijderen – masker

Jeugd behandeling t/m 18 jaar 45

Reiniging – dieptereiniging – massage – masker – dagverzorging

Voor de kids die een heerlijke behandeling willen ervaren. Of juist voor jongeren die last hebben van een onzuivere huid (reken hier 10 min. extra bij om onzuiverheden te verwijderen = €32,00)

Voor de man 60

Reiniging – evt. wenkbrauwen licht epileren –dieptereiniging – onzuiverheden verwijderen – massage – masker – dagverzorging

We gaan samen bekijken waar uw huid en u zelf behoefte aan heeft. Er wordt een ampul gebruikt en de massagecrème wordt op maat voor u gemaakt.

Extra’s voor in de behandeling
Glycolev/fruitzuur peeling

Een glycolev peeling (fruitzuur peeling) is ideaal voor de acne huid, rosacea huid, de rokershuid een verslapte huid en meer. Deze ampul activeert de onderste huidlaag. Het verjongt, is een stofwisselingsverbeteraar en het lost de onzuiverheden in de poriën op voor een verfijndere, gladdere uitstraling.

Maxi ampul (18 ml = 4 x zo groot)

Dit is het zwaarste product om de huid maximale verbetering te geven. Het kan de huid op de meest effectieve manier verbeteren en aansturen.

Cold fluid (verwerkt in massagecrème)

Het verbetert de stofwisseling. De actieve bestanddelen stimuleren de bloedcirculatie en verfrissen de huid.